Hoe Peter Goossens zonder al te veel vernieuwing wereldklasse werd

Al 18 keer kreeg zijn restaurant Hof Van Cleve drie sterren van Michelin. Bij Gault&Milau haalde hij al twintig keer 19,5/20. Maar nu stopt Peter Goossens, de meester van de traditionele, lekkere, overdadige en ook wel erg prijzige keuken. Het zoveelste slachtoffer van de prestatiedwang bij topchefs? Of is dit toch een ander verhaal? 

Credits op standaard.be/podcast

See omnystudio.com/listener for privacy information.

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van DS Vandaag

  • Wie wordt Belgisch kampioen voetbal? Dit zegt de wetenschap

    Dit weekend beginnen de play-offs in onze hoogste voetbalcompetitie en dan, twee maanden later kennen we de kampioen. Maar eigenlijk kennen we die nu al. Spoiler alert. We vertellen straks wie kampioen wordt. We gaan daarvoor te rade...
  • Het Europees project wil een oorlogsmachine worden

    Europa moet overschakelen op een oorlogseconomie. Dat zei Charles Michel, de voorzitter van de Europese Raad. Onze wapenfabrieken draaien al jaren op een laag pitje en daar moet nu verandering in komen. Wordt wapens maken de manier om...
  • Als ISKP Moskou kan raken, hoe veilig zijn wij dan?

    Bij een zware aanslag in Moskou zijn meer dan honderd Russen omgekomen. Poetin wijst voor de verantwoordelijkheid graag naar Oekraïne, maar de echte daders zijn de radicale fundamentalisten van ISKP, bekend om hun extreme geweld. Waarom...