Hoe Peter Goossens zonder al te veel vernieuwing wereldklasse werd

Al 18 keer kreeg zijn restaurant Hof Van Cleve drie sterren van Michelin. Bij Gault&Milau haalde hij al twintig keer 19,5/20. Maar nu stopt Peter Goossens, de meester van de traditionele, lekkere, overdadige en ook wel erg prijzige keuken. Het zoveelste slachtoffer van de prestatiedwang bij topchefs? Of is dit toch een ander verhaal? 

Credits op standaard.be/podcast

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van DS Vandaag

  • Hoe de slachtoffers van 22/3 het terreurproces ervaren

    Dag op dag zeven jaar geleden kwamen 32 mensen om bij de aanslagen van Brussel en Zaventem. Honderden anderen raakten fysiek of mentaal gekwetst. Deze maand komen zij, de nabestaanden en de overlevenden, aan het woord in het proces rond...
  • Zijn we dan nooit veilig voor een bankencrisis?

    Afgelopen weekend was het alle hens aan dek in nde financiële wereld. De probleembank Credit Suisse, die de afgelopen weken kelderde, werd overgenomen door UBS, een andere Zwitserse bank. Wat was er aan de hand? En belangrijker: kijken...
  • Wat onthouden we van het proces-Sanda Dia?

    Vandaag is het de laatste dag van het proces rond de dood van Sanda Dia, de student die overleed bij een totaal uit de hand gelopen doopritueel. Wat heeft het proces ons geleerd? En is de juridische lijdensweg straks echt gedaan of...