#3 - #3 - Het is geen suikerklontje

In deze aflevering van Watizzut is weer een veelzijdig voorwerp te gast. Je hebt het zeker op je kamer, maar... Watizzut?

Presentator Michiel Eijsbouts gaat in gesprek met zijn gast en met de luisteraars die live inbellen vanuit het hele land. Wie wint de superprijs? Met in deze aflevering een belangrijke boodschap voor iedereen die van het milieu houdt. Luister mee, raad mee en roep mee met Watizzut!

Met presentator Michiel Eijsbouts en Bart Rijnink

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Watizzut

  • Luister ook naar de podcast van Het Klokhuis

    In de Klokhuispodcast hoor je over heel gewone dingen die enorm belangrijk blijken te zijn. Iedere afleveringen staat er een nieuwe 'onmisbare uitvinding' centraal!
  • #24 - #24 - Het is geen zaklamp

    In deze aflevering van Watizzut komen er heel wat losse eindjes bij elkaar, letterlijk en figuurlijk. De hoofdrol is natuurlijk voor onze sympathieke hoofdgast, maar er is een belangrijke bijrol voor Linda de Mol. Er wordt ingebeld door...
  • #23 - #23 - Het is geen kadootje

    In deze aflevering is een wel heel gezellige gast te gast. De luisterhint is opgenomen bij de familie Bolognesi in Schipluiden, maar de inbellers komen uit Zwingelspaan, Muntendam en zelfs Opperdoes. De superprijs valt in de smaak bij...