Michiel Rabaey

Michiel Rabaey kennen we als de altijd verrassende chef-kok van restaurant STORM, al vijf jaar een gastronomisch baken op Oosteroever. Als North Sea chef laat hij zich helemaal leiden en inspireren door wat de Noordzeevissers hem aanbieden. Op topniveau demonstreert hij hoe kwaliteit, creativiteit én duurzaamheid vanzelfsprekend hand in hand gaan. In deze aflevering van Oostende Bonsoir vertelt hij Guinevere over zijn eindeloze liefde voor de Noordzee, voor de visser, voor al die nobele onbekende vissoorten zoals de miete, én over zijn passie voor stormweer.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Oostende Bonsoir - Podcast aan Zee

  • Brihang

    Brihang, ofwel Boudy Verleye, kennen we als de rapper-dichter die ons in zijn eigenste taal en universum over de kleine grote stappen in dit leven vertelt. Op zijn eenendertigste is hij vader van twee, heeft hij al drie platen uit,...
  • Els Wuyts

    Els Wuyts is kunsthistorica en curator van de achtste editie van de triënnale Beaufort, die van eind maart tot begin november 2024 langs de gehele kust te zien is. Els kwam zo’n twintig jaar geleden in Oostende wonen, en is een van die...
  • Magnolia Tsogbé

    Magnolia Tsogbé is ‘social media marketing consultant’, of in eigen woorden: social media queen. Met haar bedrijf Flourish by Magnolia maakt ze ons wegwijs in die immer veranderlijke en beweeglijke wereld van sociale media. Magnolia...