KICK&RUSH - Havertzje-over

Arsenal speelt opnieuw haasje-over met Liverpool en is voor minstens één week 'top of the league' met dank aan een geweldige Havertz en Trossard. Liverpool liet het namelijk na om nog een derde kans van de 28 af te werken in het gelijkspel tegen Man. United. En het plezier houdt niet op voor de neutrale voetballiefhebber, want ook Man. City zit nog helemaal in de titelrace na een knalprestatie van Kevin De Bruyne op Selhurst Park! Net onder de driestrijd om de titel was het dan weer Tottenham die de beste zaak deed. De Spurs wonnen van Forest en pakten zo het (voorlopig) laatste Champions League-ticket af van Aston Villa. Verder is Leroy terug uit Argentinië en mocht hij met treurnis vaststellen dat Chelsea nog steeds Chelsea is.


De aflevering werd opgenomen voor het puntenaftrek van Everton. De Toffees verloren opnieuw twee punten voor het overtreden van de Financial Fair Play-regels.


00:00 Intro

10:59 Ward-Prowse de olympiër

17:46 Het Man U van Mainoo

25:27 Arsenal de alleskunners

36:33 De Peproulette

43:10 Één stuk Wood maakt het Forest niet

49:10 O’Shea-t, Burnley

52:49 Chelsea verbrandt zich aan Sheffield UTD

57:44 FPL & Naftpompchallenge

1:00:50 Uitsmijters

1:04:23 Outro

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Friends of Sports

  • LO STADIO - Kampioen Inter pakt tweede ster, kers op de Atalantaart en het degradatiespook

    Inter is kampioen en dat moesten Vincent en Wes weten. In de nieuwe - en zwart-blauw gekleurde - aflevering hebben we het extra lang over de tweede ster van de Nerazzurri. Geen zorgen: ook de rest van de competitie wordt niet overgeslagen.
  • OEP Z’N BAKKES #28: UFC 301, de koning van Rio

    Deze zaterdag landt de UFC in één van de bakermatten van de MMA: Rio de Janeiro, Brazilië. Het is een card zonder veel grote namen, maar dat blijken achteraf vaak de spectaculairste te zijn. Extra argument voor dat laatste is de...
  • KICK&RUSH - Liverpool buitengesloten

    Na speeldag 35 en een hoop inhaalwedstrijden is het weer hoog tijd dat het KICK&RUSH-panel samenkomt om alle gebeurtenissen in de Premier League te bespreken. En goed nieuws, want Tim is terug van de partij en hij verovert meteen zijn...