VALS PLAT - Quinten Hermans, De blonde God van Tessenderlo

Recht van de Ardennen naar Vilvoorde: Quinten Hermans neemt de dag na Luik-Bastenaken-Luik plaats bij Dirk, Jappe en Max. 


Ze hebben het uiteraard over de Ardennenklassiekers, over het voorjaar in zijn geheel en dat van Alpecin-Deceuninck in het bijzonder. Maar ook over ‘Geitenmelkers’, beleggen op de beurs, hiken in de Ardennen, positie kiezen in het peloton en de collegialiteit onder de renners. De Blonde God van Tessenderlo gidst ons door het voorjaar en bereidt ons voor op zijn volgende doel: De Giro.


00:00 Intro

10:02 De Jonge Wolven eindstand

15:02 Ronde van het Baskenland 

24:44 Luik-Bastenaken-Luik

47:34 Varia

54:54 La Doyenne bij de vrouwen

57:45 Anders koersen

1:00:28 De Jonge Wolven

1:07:45 De carrière van Hermans

1:13:59 Jappes wieleravonturen

1:18:50 Review van het voorjaar

1:26:43 Giveaways 

1:29:30 Outro

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Friends of Sports

  • X&O's - End of an era?

    De eerste ronde van de NBA play-offs nadert zijn ontknoping. En voor het eerst sinds 2005 hebben zowel LeBron James, Kevin Durant als Stephen Curry die niet overleefd (of zelfs niet gehaald). De volgende generatie lijkt het nu echt te...
  • LO STADIO - Kampioen Inter pakt tweede ster, kers op de Atalantaart en het degradatiespook

    Inter is kampioen en dat moesten Vincent en Wes weten. In de nieuwe - en zwart-blauw gekleurde - aflevering hebben we het extra lang over de tweede ster van de Nerazzurri. Geen zorgen: ook de rest van de competitie wordt niet overgeslagen.
  • OEP Z’N BAKKES #28: UFC 301, de koning van Rio

    Deze zaterdag landt de UFC in één van de bakermatten van de MMA: Rio de Janeiro, Brazilië. Het is een card zonder veel grote namen, maar dat blijken achteraf vaak de spectaculairste te zijn. Extra argument voor dat laatste is de...