Hiske Versprille en haar fish pie 🐟

Een gast die sowieso niet mag ontbreken bij Het Laatste Avondmaal is culinair journalist Hiske Versprille. De og luisteraar kent haar natuurlijk als presentatrice van de podcast Cheft. (Afleveringen zijn nog steeds te beluisteren in deze feed) Het grote publiek kent haar van de vlijmscherpe restaurantrecensies in de Volkskrant. Hiske vertelt hoe het is om in een pannenkoekenrestaurant te werken dat binnen twee weken een sterrenzaak werd. Ze leert ons een keukentruc waar ze zich voor schaamt en hoe je het ultieme comfortfood gerecht maakt. Relax en geniet!Β 


β˜•οΈ Het recept van dit gerecht is te vinden op vriendvandeshow.nl/laatsteavondmaal


➑️ Deze aflevering wordt gesponsord door Crisp. Download de app en krijg 15 euro korting op je eerste bestelling met de code 'avondmaal'


πŸ’Ό Deze podcast is onderdeel van het podcastnetwerk Dag en Nacht Media. Heb je interesse om te adverteren in deze podcast? Neem dan contact op met Dag en Nacht Media via adverteren@dagennacht.nl


Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Het Laatste Avondmaal

  • De restjes πŸ§‘β€πŸ³

    Samuel is weer terug uit Frankrijk en maakt samen met producer Folkert de restjes op van de vorige afleveringen. Ze maken pasta in tomatensaus. Deze aflevering is het bonusmateriaal uit de DVD box. Samen blikken ze terug op het eerste...
  • Kaji But van Sea Palace met zijn buikspek met taro β›©

    Kaji But is eigenaar van het restaurant dat iedereen die in Amsterdam is geweest wel kent: Sea Palace. Het grote drijvende Chinese restaurant naar Amsterdam Centraal. Kaji geeft Samuel een snelkookles Chinees koken. Hij leert ons over...
  • Emma de Thouars met haar vegetarische noodles πŸ₯¬

    Emma de Thouars is kookboekauteur en als je van Aziatisch eten houdt moet je bij haar zijn. Zij laat zien hoe je met een klein budget een simpel Aziatisch gerecht kan maken, dat ook nog eens comfort biedt. Zo ook de zelfgemaakte noodles...