Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper
Twee keer aubergines, twee keer noedels, dat lijkt dubbelop maar is heel handig als je een kleiner huishouden hebt. En bovendien zijn de gerechten zo verschillend en lekker, dat je het hele menu met plezier maakt. Zelfs als je de recepten moet verdubbelen.
Het menu van deze week
Sobanoedels met mango en aubergine
Een productie van Wat Schaft de Podcast. Muziek van Mell & Vintage Future. Adverteren? adverteren@watschaftdepodcast.nl
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Wat Schaft de Podcast
-
Menu | Vasterbottenostpaj / Tonijnburgers / Manouche
Hartige cheesecake, verantwoorde tonijn van de BBQ en Libanese pizza. -
Zuurdesem voor Dummies
Wil je beginnen met Zuurdesem bakken? Deze aflevering is speciaal voor jou. -
Menu | Vriezerproof Enchiladas / En papillotte / Nieuwe aardappels
Een zelfgemaakt diepvriesgerecht, vis uit een pakje en tenslotte een aardappelsalade.