Wat Schaft de Podcast
Wat Schaft de Podcast Jonas Nouwen & Jeroen Doucet
Download de DS Podcast-app
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.
Beschikbare afleveringen
-
Menu | Vasterbottenostpaj / Tonijnburgers / Manouche
Hartige cheesecake, verantwoorde tonijn van de BBQ en Libanese pizza. -
Zuurdesem voor Dummies
Wil je beginnen met Zuurdesem bakken? Deze aflevering is speciaal voor jou. -
Menu | Vriezerproof Enchiladas / En papillotte / Nieuwe aardappels
Een zelfgemaakt diepvriesgerecht, vis uit een pakje en tenslotte een aardappelsalade. -
Menu | Indiaase gebakken rijst / worstvlees / pubers die koken
Wat kiest een puber uit die een paar dagen alleen thuis is? -
#114 Spareribs
Alles wat je altijd al wilde weten over spareribs, maar waar je niet naar durfde te vragen. -
Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper
Annie heeft ideale gerechten voor singles en stelletjes. Jeroen verdubbelt maar. -
Menu | Takikomi Gohan / Instagram / Zwartebonen
Een snel Japans gerecht met asperges uit de rijstkoker, Jonas is enthousiast en jij ook. -
#113 Aardbeien
Alles over aardbeien, historie, rassen, zelf kweken en natuurlijk koken met aardbeien. -
Menu | Asperges / lunch / sate uit de oven
Eindelijk Asperges! Jonas gaat helemaal los met een recept van het Limburgse restaurant Valuas. -
Menu | Groentecurry / Kimchi / Kliekjes
Chef Jeroen haalt de koelkast leeg en helpt jou dat ook te doen: kliekjes die niet als kliekjes voelen. -
#112 Kimchi
Kimchi is het gerecht van Korea dat hier ook snel aan populariteit wint. Maar wat is het eigenlijk? -
Menu | Koken uit Brutto
Een hele aflevering uit één kookboek doen we alleen als het een heel fijn boek is. En dat is Brutto.