#03 - De banaan

Joël trapte deze week dan eindelijk zijn theatercollegereeks af over de basics van proeven. Daar kan de Jamin nog wat van opsteken volgens Hiske. De duizenden paasei-smaken die ze daar in de schappen tegenkwam (watermeloen, limoncello, zure matten) staan voor alles wat ze haat. Ook van bananenbrood ziet ze het nut niet echt in en dat is maar goed ook, want binnenkort is de gele vrucht misschien niet meer. Een verwoestende schimmel luidt het armageddon der bananen in. Joël weet waarom bananen nou écht krom zijn en we sluiten af met advies voor luisteraar Jorit en zijn mislukte kip in zoutkorst.


🍝 Stuur een foto + uitleg van je mislukte gerecht via Instagram of Twitter

🎞 Chiquita Banana The Original Commercial

👩🏼‍🍳 Be Bold With Bananas

📰 Paaseitjestest de Volkskrant

📩 info@meervandit.nl

🎒 Squla (probeer 14 dagen gratis uit)

🥘 De Krat: tot 3 x 10% korting


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Makkelijke eters

  • #14 - Toetje

  • #13 - Muesli

    Hiskes bruineboterverslaving is tot een hoogtepunt gekomen, nu ze ontdekt heeft dat het eigenlijk overal heel lekker bij is, van clafoutis tot doperwtjespasta. Ondertussen verdiepte Joël zich in Indonesië in de kunst van het satérijgen,...
  • #12 - Boterhamworst

    Terwijl Hiske deze week een film keek genoot Joël van corail – het voortplantingsorgaan van de coquille. Zodra ook alle andere eetbare geslachtsdelen aan bod zijn gekomen bespreken we een ander soort vleesgerecht: boterhamworst. Het...

Meer afleveringen van Makkelijke eters

Meer afleveringen