#13 - Muesli

Hiskes bruineboterverslaving is tot een hoogtepunt gekomen, nu ze ontdekt heeft dat het eigenlijk overal heel lekker bij is, van clafoutis tot doperwtjespasta. Ondertussen verdiepte Joël zich in Indonesië in de kunst van het satérijgen, onder andere reeg hij saté van een varaan. Terug in Nederland buigen we ons over het fenomeen ontbijtgranen. Wist je dat muesli ooit is begonnen als reform-amuse? Het rare ding van deze week heeft van alles te maken met de avondvierdaagse. We sluiten af met een mislukt gepocheerd ei.


📖 Gratis doeboek bij een abonnement op Kidsweek

👨🏻‍🍳 Masterclass saté ajam (kipsaté)


Productie: Meer van dit

info@meervandit.nl


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Makkelijke eters

  • #14 - Toetje

  • #13 - Muesli

    Hiskes bruineboterverslaving is tot een hoogtepunt gekomen, nu ze ontdekt heeft dat het eigenlijk overal heel lekker bij is, van clafoutis tot doperwtjespasta. Ondertussen verdiepte Joël zich in Indonesië in de kunst van het satérijgen,...
  • #12 - Boterhamworst

    Terwijl Hiske deze week een film keek genoot Joël van corail – het voortplantingsorgaan van de coquille. Zodra ook alle andere eetbare geslachtsdelen aan bod zijn gekomen bespreken we een ander soort vleesgerecht: boterhamworst. Het...

Meer afleveringen van Makkelijke eters

Meer afleveringen