#08 - Boursin
Hiske heeft unieke eierhacks die aan Joëls kritische blik worden onderworpen. Logisch, want hij zit als jurylid vol in de opnames van Masterchef Celebrity. Hiske at op de fiets en broedt verder op haar volgende eiervinding. We bespreken, proeven en analyseren het object van de week: Boursin (en aanverwanten) en introduceren een nieuwe en vooral rare rubriek. Onder poëtische begeleiding van Joël leren we luisteraar Juliëtte Jasmijn de kunst van het artisjok koken.
👨🏻🍳 Jacques Pépin Preps an Artichoke
🍿 Kims Smash
🍝 Stuur een foto + uitleg van je mislukte gerecht via Instagram of Twitter
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Makkelijke eters
-
#14 - Toetje
-
#13 - Muesli
Hiskes bruineboterverslaving is tot een hoogtepunt gekomen, nu ze ontdekt heeft dat het eigenlijk overal heel lekker bij is, van clafoutis tot doperwtjespasta. Ondertussen verdiepte Joël zich in Indonesië in de kunst van het satérijgen,... -
#12 - Boterhamworst
Terwijl Hiske deze week een film keek genoot Joël van corail – het voortplantingsorgaan van de coquille. Zodra ook alle andere eetbare geslachtsdelen aan bod zijn gekomen bespreken we een ander soort vleesgerecht: boterhamworst. Het...