De Waalse Pijl levert vuurwerk op in de regen

Sommige dingen veranderen nooit. De goedkope kleurspoeling van Geert Wilders, het kapsel van Edward Sturing, en de finale van de Waalse Pijl. Echter, vandaag waaide en regende het zo hard, dat al het bovenstaande van vorm, kleur en verloop veranderden. Van al die sprinkhanen die we van tevoren hadden opgeschreven als potentiële winnaar, kwamen er slechts 44 boven op de Muur van Hoei. Een skitterende koers maar ergens ook een beetje onbevredigend. Want die traditionele sprint met 100 man bleef nu uit. Stephen Williams zal het een worst wezen, die wint gewoon zijn eerste klassieker en was tussen het klappertanden door, zielsgelukkig...

🎓 Wil je meer informatie of je aanmelden voor een Open Avond? Websurf snel naar vu.nl/vrijedenkers.

🚲 De eerste maand gratis fietsverzekering krijg je helemaal gratis van Laka, met de code "RODE LANTAARN". Ga naar laka.co/rodelantaarn en verzeker je fiets als nooit tevoren.

Wil je ook adverteren in De Rode Lantaarn? Neem dan contact op met adverteren@dagennacht.nl

En zoals altijd dank aan onze Vrienden van de Show, zonder jullie konden we deze show niet maken! Ook vriend worden? Ga dan naar www.derodelantaarnpodcast.nl. Daar doe je onder andere mee aan de Voorspelbokaal, laat je audioberichtjes voor ons achter en je krijgt toegang tot De Rode Lantaarn Babbelbox om live mee te praten tijden grote wedstrijden.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van De Rode Lantaarn