De Grote Voorjaar Nabeschouwing

Het is weer voorbij. Het klassieke voorjaar. Over het algemeen de mooiste tijd van het jaar. Maar dit jaar bleven we toch een beetje op onze honger zitten. De solo's van Mathieu en Pogi waren knap, en bijzonder en ongekend maar het voelde toch alsof er wat miste. En er miste natuurlijk een hoop. Een hoop tegenstand. Dankzij die twee valpartijen bleven we toch steeds denken wat als? Maar er was uiteraard ook meer dan genoeg moois om op terug te blikken en dat doen wij bij de Rode Lantaarn maar al te graag...

🚴‍♀️ Krijg 10 euro korting op de testing box van TdT-unibet x MNSTRY met de code: "TDTXMNSTRY-10". Websurf snel naar de site en en probeer de sportvoeding zelf uit! 

🚲 Verzeker nu je fiets, ook als je deze al een tijdje hebt, via Laka.co/rodelantaarn, en je krijgt nu de eerste 30 dagen gratis met de code “RODELANTAARN”

Wil je ook adverteren in De Rode Lantaarn? Neem dan contact op met adverteren@dagennacht.nl

En zoals altijd dank aan onze Vrienden van de Show, zonder jullie konden we deze show niet maken! Ook vriend worden? Ga dan naar www.derodelantaarnpodcast.nl. Daar doe je onder andere mee aan de Voorspelbokaal, laat je audioberichtjes voor ons achter en je krijgt toegang tot De Rode Lantaarn Babbelbox om live mee te praten tijden grote wedstrijden.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van De Rode Lantaarn