Pogi geeft ook in Luik weer een demonstratie weg

Het beloofde de best bezette koers van het jaar te worden. Pogi, Mathieu, Roglic, Van Aert en God. Maar dit voorjaar bleek het letterlijk survival of the fittest. Alleen met een wonder had iemand Pogi van de overwinning kunnen houden. Er kwam geen wonder, behalve het wonder dat Pogi zelf is. Jonne, Maike en Nathan praten na over Luik-Bastenaken-Luik.


šŸŒ Profiteer nu van de exclusieve NordVPN-deal opĀ nordvpn.com/derodelantaarn. Probeer zonder risico met de 30 dagen geld-terug-garantie!Ā Gebruik de kortingscode 'derodelantaarn'

šŸ‘• Maak kennis met het comfort en de kwaliteit van Bamigo! Met de codeĀ LANTAARN25Ā ontvang je 25% introductiekorting. De code is geldig op de gehele collectie. Bestel nu opĀ Bamigo.com.

Wil je ook adverteren in De Rode Lantaarn? Neem dan contact op met adverteren@dagennacht.nl

En zoals altijd dank aan onze Vrienden van de Show, zonder jullie konden we deze show niet maken! Ook vriend worden? Ga dan naarĀ www.derodelantaarnpodcast.nl. Daar doe je onder andere mee aan de Voorspelbokaal, laat je audioberichtjes voor ons achter en je krijgt toegang tot De Rode Lantaarn Babbelbox om live mee te praten tijden grote wedstrijden.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van De Rode Lantaarn