Menu |Met Lynn De Keuken In
Lynn van der Vorst is niet alleen heel populair op Instagram, ze kan ook verdraaid goed koken. Deze week deelt ze de beste doordeweekse recepten uit haar boek Met Lynn De Keuken In. En ze zet Jeroen aan om ook doordeweeks eens een toetje te bakken. Lekker!
Het menu van deze week
Geroosterde zalm met sumak, crispy pita’s en appel-komkommersalsa
Krieltjes met çilbir boter, yoghurt, dille en zonnebloempitten
Amandelcake met venkelzaad en gemarineerde aardbeien
Een productie van Wat Schaft de Podcast. Muziek van Mell & Vintage Future. Adverteren? adverteren@watschaftdepodcast.nl
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Wat Schaft de Podcast
-
Menu | Indiaase gebakken rijst / worstvlees / pubers die koken
Wat kiest een puber uit die een paar dagen alleen thuis is? -
#114 Spareribs
Alles wat je altijd al wilde weten over spareribs, maar waar je niet naar durfde te vragen. -
Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper
Annie heeft ideale gerechten voor singles en stelletjes. Jeroen verdubbelt maar.