#113 Aardbeien
Jeroen is diep in de zomerkoninkjes gedoken. Van schilderijen van Hieronymus Bosch tot risotto met aardbeien, het komt allemaal aan de orde deze afleveringen. Het leukste is wel dat je de lekkerste aardbeien zelf kweekt en dat dat niet moeilijk is. En dus doen we een weggeefactie van kweekpakketten.
Daarnaast hebben we de uitslag van de Smaakmakers verkiezen. De hele Top10 hoor je in de podcast en vind je op de site. In het Supplement praat Jeroen met Dan Saladino, BBC Food journalist en schrijven van het boek ‘Eten tot het op is.”
Alle recepten en informatie van deze aflevering staan in de shownotes.
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Wat Schaft de Podcast
-
Menu | Indiaase gebakken rijst / worstvlees / pubers die koken
Wat kiest een puber uit die een paar dagen alleen thuis is? -
#114 Spareribs
Alles wat je altijd al wilde weten over spareribs, maar waar je niet naar durfde te vragen. -
Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper
Annie heeft ideale gerechten voor singles en stelletjes. Jeroen verdubbelt maar.