Menu | Koken uit Brutto
Restaurateur Russel Norman heeft veel invloed gehad op de restaurant scene in London. Zijn dood kwam dan ook als een enorme schok. Gelukkig heeft hij vlak voor zijn overlijden een heerlijk kookboek gemaakt: Brutto. Reden genoeg om drie topgerechten uit te maken.
Het menu van deze week
Soep van pasta, borlottibonen en rozemarijn
Penne met wodka en tomatensaus
Een productie van Wat Schaft de Podcast. Muziek van Mell & Vintage Future. Adverteren? adverteren@watschaftdepodcast.nl
Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.
- Datum:
- Duur:
Meer afleveringen van Wat Schaft de Podcast
-
Menu | Indiaase gebakken rijst / worstvlees / pubers die koken
Wat kiest een puber uit die een paar dagen alleen thuis is? -
#114 Spareribs
Alles wat je altijd al wilde weten over spareribs, maar waar je niet naar durfde te vragen. -
Menu | Fesenjan / Kokoscurry / Aleppo peper
Annie heeft ideale gerechten voor singles en stelletjes. Jeroen verdubbelt maar.