Menu | Asperges / lunch / sate uit de oven

Het aspergeseizoen is vroeg dit jaar. Paniek bij de kwekers, enthousiasme bij team Wat Schaft De Podcast. Chef Jonas zet zijn toque op en maakt er een heel cheffie gerecht van, klassiek met een twist met dank aan Eric Swaghoven van restaurant Valuas. Ter compensatie avocado toast en kipsaté uit de oven. 


Het menu van deze week

Asperges Valuas wijze

Beste Avocadotoast ever

Kipsaté met cashewnoten, broccoli en noedels


Maak kans op het kookboek Asparagus, doe mee aan de loting via de shownotes.


Een productie van Wat Schaft de Podcast. Muziek van Mell & Vintage Future. Adverteren? adverteren@watschaftdepodcast.nl

Zie het privacybeleid op https://art19.com/privacy en de privacyverklaring van Californië op https://art19.com/privacy#do-not-sell-my-info.

Datum:
Duur:

Meer afleveringen van Wat Schaft de Podcast