Wat Schaft de Podcast
Wat Schaft de Podcast Jonas Nouwen & Jeroen Doucet
Download de DS Podcast-app
Deze podcast gaat over lekker eten en drinken, zelf koken en buiten de deur eten. Elke 2 weken ontdekken Jonas Nouwen en Jeroen Doucet culinaire classics en tongstrelende trends. Recepten en shownotes staan op onze site: watschaftdepodcast.com.
Beschikbare afleveringen
-
Menu | Takikomi Gohan / Instagram / Zwartebonen
Een snel Japans gerecht met asperges uit de rijstkoker, Jonas is enthousiast en jij ook. -
#113 Aardbeien
Alles over aardbeien, historie, rassen, zelf kweken en natuurlijk koken met aardbeien. -
Menu | Asperges / lunch / sate uit de oven
Eindelijk Asperges! Jonas gaat helemaal los met een recept van het Limburgse restaurant Valuas. -
Menu | Groentecurry / Kimchi / Kliekjes
Chef Jeroen haalt de koelkast leeg en helpt jou dat ook te doen: kliekjes die niet als kliekjes voelen. -
#112 Kimchi
Kimchi is het gerecht van Korea dat hier ook snel aan populariteit wint. Maar wat is het eigenlijk? -
Menu | Koken uit Brutto
Een hele aflevering uit één kookboek doen we alleen als het een heel fijn boek is. En dat is Brutto. -
Menu | Gnocchi anders / Zoete aardappelstoof / Winterse panzanella
Chef Annie zwaait de winter uit met een stoofpot met aardappels en een panzanella met venkel en bonen. -
#111 Kliekjes
Kliekjes, restjes, leftovers. Jeroen legt uit hoe je ermee omgaat. -
Menu |Met Lynn De Keuken In
Instachef Lynn van der Vorst deelt haar beste doordeweekse recepten én krijgt Jeroen aan het bakken. -
Menu | Hongaarse Kip / Pot Noodles / Taco Rice
Chef Jesse is in optima forma met drie gerechten met ieder een verrassende twist. -
#110 Verse Worst
Zelf verse worst maken is lekker, voordelig en helemaal niet zo moeilijk. -
Menu | Amerikaanse vis / Snelle Kaasfondue / Vega stamppot
Chef Jeroen neemt een voorschotje op de zomer met een Lousiaans visje en een stamppot van oma.